Om oss
Vi har etablert oss for å utfordre bransjen med god kundeservice og kvalitetsprodukter til markedets laveste priser.  Siden etableringen i 2016 har vi hatt
en formidabel vekst, og stadig flere velger nå Russdeal som sin leverandør av russelogo, russeklær og artikler.

Hvorfor velge Russdeal?
Russebransjen er dessverre preget av mange useriøse aktører med ønske om å tjene "raske penger". Vi kan hvert år lese historier om russ som har blitt lurt og ikke fått produktene de har bestilt. Slik skal det ikke være! Bak Russdeal står seriøse eiere med lang erfaring innen salg og service. Vi vet at ryktet fort sprer seg om vi ikke leverer som avtalt. Velger du Russdeal kan du være trygg på å få det du har bestilt til rett tid og i henhold til avtalen som er inngått. 

Våre produkter
Vi benytter kun norske leverandører. Dette sikrer ypperste kvalitet, korte leveringstider samt at vi kan være trygge på at det drives etter etiske retningslinjer i Standard Norge.

Samfunnsengasjement
I Russdeal er vi opptatt av å gi noe tilbake til samfunnet. Vi har derfor et samarbeid med Stine Sofies Stiftelse hvor vi informerer russ om det viktig arbeidet stiftelsen gjør for å beskytte barn og unge mot vold og overgrep. Russdeal donerer årlig en sum til stiftelsen, og har lagt til rette for at også russen kan gi donasjoner til stiflelsen om ønskelig.

Attraktivt dugnadskonsept
Vårt dugnadskonsept er basert på modellen  "Selg først - kjøp det dere har solgt". På denne måten unngår dere å sitte igjen med garasjen full av toalettpapir dere ikke får solgt.
Ta kontakt på gruppe@russdeal.no for mer info.

Logodesign
Vi samarbeider kun med seriøse logodesignere. Vi anbefaler spesielt Russekunst og Xgeniuz, der får dere kort leveringstid og gode samarbeid. 

Russegrupper
Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med alt dere trenger for å få en perfekt russefering. Om dere er fra Bergen og omegn, kom gjerne innom vårt showrom på Kokstad.
Møter med oss er alltid helt uforpliktende og gratis! Book møte her

Lykke til med russefeiringen!

Mvh,
Russdeal